Molnár Anita a TourGuideSystem.hu új ügyvezetője

Forrás: turizmus.com

 2021. november 16. 18:00

Tulajdonosváltást követően november elejétől Molnár Anita vezetésével és részben a régi, megszokott csapattal fogadja ügyfeleit a wirelesstourguide készülékeket bérbe adó cég.

Molnár Anita

Fotó: privát fotó

Molnár Anita 2009-től egy évtizeden keresztül az IBUSZ Kft.-nél dolgozott MICE sales és kommunikáció menedzserként, majd az utóbbi két évben a szállodaiparban folytatta pályafutását az Aquincum Hotel corporate sales menedzsereként. Ezenkívül újságírói és idegenvezetői tapasztalatokkal is rendelkezik.

A turisztikai szakember november elejétől irányítja a wirelesstourguide készülékeket bérbe adó TourGuideSystem.hu-t.

„Célunk, hogy a korábbi vezetéstől és kollégáktól megszokott színvonalon folytassuk a munkát a már sokak által jól ismert irodánkban”– nyilatkozta az új vezető.

„A pandémia erősen sújtotta az idegenforgalmat. Érezhető azonban, hogy az emberek szeretnének ismét utazni, hazai és külföldi programokon részt venni. Ezek biztonságos lebonyolításához mi is hozzá tudunk járulni készülékeinkkel. Fertőtlenített audioguide-jaink segítségével nem csak kényelmesebb lehet egy-egy városnézés, tárlatvezetés, vagy akár gyárlátogatás, hanem a biztonságos távolságtartás is lehetővé válik”– tette hozzá Molnár Anita.

Az új vezető feladata értékesítési tapasztalatainak kamatoztatása mellett a csapat koordinálása is.

Molnár Anita elérhetőségei:
+36 30 604 9320
booking@tourguidesystem.hu