Nádas Gábor az Aria Hotel Budapest új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2021. július 12. 12:34

Több évtizedes hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező igazgató érkezett júniusban az Aria Hotel Budapest élére. A luxus butikhotel Nádas Gábor vezetésével működik tovább.

A szakember 2008 és 2020 között a Thermal Hotel Visegrád****superior vezérigazgatója volt. Korábban egy évet töltött Hannoverben, Németországban és két évet Pozsonyban, Szlovákiában igazgatói beosztásokban az Accor láncon belül. Legutolsó pozíciója a Laki Hotel Kft.-nél volt, ahol igazgatóként szállodafejlesztéssel foglalkozott.

Nádas Gábor

Fotó: Makai Károly / Aria Hotel Budapest

„Megtiszteltetés, hogy csatlakozhatom az Aria Hotel Budapest csapatához. Szakmai aranyszabályként vallom, hogy többet kell nyújtsunk a vendégnek annál, mint amit mi magunk elvárnánk, és ezt az Ariában még magasabb szintre emeljük" – mondja Nádas Gábor.

A MSZÉSZ Év Szállodása díjával kitüntetett szakember célja, hogy tovább erősítse a magas minőségű kiszolgálásáról ismert Aria Hotel Budapest kiemelkedő pozícióját a helyi, a regionális, valamint a nemzetközi piacokon.

Noha a pandémia súlyosan érintette a hazai szállodaipart, az Aria Hotel Budapest az üzleti modell megújításának köszönhetően átvészelte az elmúlt évet – közölték szerkesztőségünkkel.

Tolnai Máté értékesítési igazgató, illetve Magyar Kornél zeneigazgató a kezdetek óta erősítik az Aria Hotel Budapest csapatát. A szálloda vezetősége mindig is nagy hangsúlyt fektetett a tehetséggondozásra, ennek eredményeként a szintén nyitás óta a hotelben dolgozó Korányi Márk, front office manager pozícióból rooms division managerré lett kinevezve, míg Pálfi Csaba assistant food & beverage director pozícióból jutott el a részleg igazgatói székéig.A Library Hotel Collection csoporthoz tartozó Aria Hotel Budapest június 1-jén nyitotta meg újra kapuit. A zenei tematikájáról is ismert butikhotel wellnessrészlege, a Harmony Spa a belföldi fürdőkedvelők igényeihez is alakított kezelésekkel várja a vendégeket. Újra látogatható a Szent István-bazilika kupolájára és a budai Várra pazar kilátást nyújtó High Note SkyBar is, amelynek forgalma máris visszatért a 2019-es szintre, annak ellenére, hogy továbbra is nélkülözni kénytelenek a külföldi vendégeket – tudatta a szálloda.

Nádas Gábor elérhetőségei:
Telefon: +36 30 697 0800
E-mail: gm@ariahotelbudapest.com