Nádas Gábor távozik a Thermal Hotel Visegrádtól

Forrás: turizmus.com

 2020. július 15. 12:54

A Thermal Hotel Visegrád Zrt. vezérigazgatója, aki 2008 júliusától töltötte be ezt a pozíciót, július 15-ével távozott a cégtől – tájékoztatta szerkesztőségünket a szálloda.

Nádas Gábor egész eddigi pályafutását a turizmusnak, a hazai és nemzetközi szállodaiparnak szentelte.

Az idegenforgalmi és szálloda szakos közgazdász, valamint felsőfokú áruforgalmi vendéglátó végzettségű szakember 1989-ben kezdte pályafutását a Pannonia Szállodák és Vendéglátó Vállalatnál, a Novotel Szállodában, mint telefonközpontos, aztán portás, recepciós.

Nádas Gábor

Fotó: Thermal Hotel Visegrád

Majd dolgozott a többi között a Siófoki szállodasoron és a Mercure Budában immáron front office managerként, ahonnan Hannoverbe vitte az útja és a helyi Novotel igazgatóhelyettesi pozícióját töltötte be egy évig.

Később a budapesti Ibis szállodák projektmanagere lett, ahonnan Pozsonyba került és lett az ottani Ibis Bratislava Centrum nyitó igazgatója. Hazatérve a Hotel Taverna szállodaigazgatója, egyben a kft. ügyvezető igazgatója lett a társaság 2007-es megszűnéséig. Utána a Mercure Metropol és Duna szállodák együttes vezetése következett, kiegészülve a Mercure brand coordinatori feladataival.

2009-ben elnyerte a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Év Szállodása díját. Korábban volt az MSZÉSZ budapesti régióvezetője, a környezetvédelmi szekció vezetője.

Aktívan részt vesz a Hotelstars-minősítésekben, tagja a Chaine des Rotisseurs Baráti Asztaltársaságnak, szakképzett mixer. Számos szakmai díj és minősítés elnyerése kapcsolódik tevékenységéhez.

A szakember angolul, németül és olaszul tárgyalóképes.

Nádas Gábor új kihívások elé néz.

Elérhetőségei:
Tel.: +36 30 676 8001
E-mail: gnadas71@gmail.com