Négy szállodába nevezett ki új igazgatót az Accor

Forrás: turizmus.com

 2023. október 16. 10:57

Az Accor négy budapesti – két ibis és két ibis Styles – hotelbe nevezett ki új igazgatókat – tájékoztatta lapunkat a szállodalánc.

Járvás-Hal Nikoletta

Fotó: Accor

Szeptembertől Járvás-Hal Nikoletta klaszter szállodaigazgatóként vezeti a Rákóczi úti ibis Styles Budapest Center és az Akácfa utcában lévő ibis Budapest City hoteleket.

A szakember széleskörű tapasztalattal rendelkezik a szállodaüzemeltetésben: 13 évet töltött a Mellow Mood Hotelsnél különböző pozíciókban, először három belvárosi dizájnhotel klaszter értékesítési igazgatójaként, a Cosmo City Hotel & Estilo Fashion Hotel szállodaigazgatójaként, majd 2016-tól a Buddha-Bar Hotel – Budapest Klotild Palace szállodavezetőjeként. 2014-ben elnyerte Az Év Fiatal Szállodása díjat.

Idén szülési szabadsága után tíz budapesti szálloda és két étterem minőségbiztosítási vezetőjeként tért vissza a csoporthoz – innen érkezik az ibis Styles Budapest Center és ibis Budapest City élére.

Motrinecz Tamás

Fotó: Accor

Szeptembertől Motrinecz Tamás a Soroksári úti ibis Styles Budapest City szállodaigazgatója. A szakember 2005-ben csatlakozott az Accorhoz, ahol az évek során változatos szerepeket betöltve – többek közt rezerváció menedzserként és szállodaigazgató-helyettesként – ismerte meg az ibis, az ibis Styles és a Mercure márkákat. Mostani kinevezését megelőzően, 2019-től az ibis Styles Budapest Centert vezette szállodaigazgatóként.

A Hősök terénél elhelyezkedő ibis Budapest Heroes Square szállodaigazgatója októbertől Viglási Roland lesz.

Viglási Roland

Fotó: Accor

A szakember több mint tizenöt éve csatlakozott az Accorhoz, azóta fokozatosan építi karrierjét, és ezalatt sokrétű tapasztalatot szerzett az ibis, az ibis Styles és a Mercure márkákkal.

Karrierje legutóbbi állomásaként az ibis Budapest City szállodát vezette először operatív vezetőként, majd szállodaigazgatóként.

2023 júniusában egyedüli magyarként sikeresen elvégezte az Accor észak-európai régiójában meghirdetett nemzetközi BLOOM Tehetséggondozó Programját.