Németh Andrea az MTÜ-nél folytatja

Forrás: turizmus.com

 2020. május 14. 17:23

Csaknem két évtizedes közös munka után kollégánk, Németh Andrea távozott a Turizmus Kft.-től, és a Magyar Turisztikai Ügynökség Márkázási Igazgatóságának munkáját erősíti kiemelt vezető szakértőként.

Az elmúlt évek alatt Németh Andrea a Turizmus Kft. valamennyi termékén és felületén dolgozott, írt és szerkesztett. A szakma leginkább a Turizmus.com és a hozzá kapcsolódó Turizmus.com Bulletin napi szakmai hírlevél szerkesztése során ismerhette meg, melyek felépítésében a kezdetektől aktív szerepe volt.

Németh Andrea

Fotó: turizmus.com / Grósz Balázs

Az utóbbi két évben a Business Traveller Hungary főszerkesztőjeként és a Turizmus.com főmunkatársaként dolgozott. Szakmailag és emberileg is szoros kapcsolatot ápol a turizmus szereplőivel, a vállalkozókkal és a szakmai szervezetekkel egyaránt. Tapasztalata révén széles rálátása van a turisztikai folyamatokra.

Tudását mostantól új szerepben, a Magyar Turisztikai Ügynökségnél kamatoztatja, ahol elsősorban tartalomfejlesztési területen dolgozik majd, egyebek mellett az mtu.gov.hu weboldal és a hozzá kapcsolódó social média felület felelőseként.

Új elérhetőségei:
+36 30 692 4276
andrea.nemeth@mtu.gov.hu

A Turizmus Kft. sok sikert kíván Andreának további pályafutása során!