Nemzetközi szakember vezeti a Kongresszusi Iroda értékesítési csapatát

Forrás: turizmus.com

 2021. november 15. 17:23

A Magyar Kongresszusi Iroda új értékesítési igazgatója David Bodor. A Hágából érkező szakember feladata az iparági vertikum folyamatos üzleti növekedése érdekében Magyarország minden korábbinál hangsúlyosabb pozicionálása nemzetközi találkozók, konferenciák és üzleti rendezvények helyszíneként.

David Bodor korábban a Nemzetközi Konferenciák és Kongresszusok Szövetsége (ICCA) regionális igazgatójaként és a Hágai Kongresszusi Iroda (THCB) vezetőjeként dolgozott.

Nemzetközi szinten számos szervezettel konzultált sikeresen a desztinációs stratégiák kidolgozásában, s azok végrehajtásában.

davidbodor_mki

David Bodor

Fotó: MKI

„Értékesítési csapatunk elhivatott szakemberekből áll. A konferencia és üzleti rendezvény iparág számára rendkívüli kihívásokkal teli év után, már alig várom, hogy szorosan együttműködhessek a magyar szakemberekkel, partnereinkkel és ügyfeleinkkel, miközben folytatjuk erőfeszítéseinket annak érdekében, hogy mind több üzleti eseményt vonzzunk, jelentős pénzügyi, foglalkoztatási és társadalmi előnyt teremtve a gazdaság minden ágazatában” – mondta David Bodor, az MKI értékesítési igazgatója.

„David feladata lesz, hogy kiterjedt kapcsolatrendszerével, valamint a szektorban szerzett másfél évtizedes tapasztalatával még inkább beemelje hazánkat a nemzetközi konferencia és üzleti rendezvény ágazat vérkeringésébe" – fogalmazott Békefi Anna ügyvezető.

David Bodor elérhetősége: david.bodor@hcb.hu