Nyugdíjba vonult Kopócsy Andrea

Forrás: turizmus.com

 2017. január 17. 13:49

23 év után, decemberben búcsút mondott a K+K Hotel Operának Kopócsy Andrea, aki 40 év munkaviszony és 30 igazgatói székben eltöltött év után – saját bevallása szerint – nyugodtabb életre vágyott. Utódja a szálloda élén Dobos Gergely.

Kopócsy Andreát jól ismeri a szakma. Mindig aktív, tettre kész és agilis szállodásként képviselte nemcsak saját szállodája, de a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elnökeként a teljes szállodaipar érdekeit. Kedves, konszenzuskereső, ugyanakkor határozott személyisége sok esetben megnyitott olyan ajtókat, amelyeket a szigor vagy a kemény fellépés nem.

Vezetésével nyílt meg a K+K Hotel Opera 23 éve, összességében 30 évet töltött el igazgatói pozícióban annak minden szépségével, stresszével, felelősségével. Ezek után - mint mondja - ráfér a pihenés, nyugodtabb életre vágyik, szeretne több időt tölteni a családjával, unokájával, illetve utazni, sportolni.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségében tiszteletbeli elnökként továbbra is tagja az Ügyvezetésnek, a Hotelstars Bíráló Bizottságnak, illetve az Év Szállodája pályázatok bíráló bizottságának is.

A szakember 2009 és 2013 között, két ciklusban is volt az MSZÉSZ elnöke, leköszönésekor az alábbi interjút készítettük vele >>>.

 

Kopócsy Andrea helyét 2016. december 1-óta Dobos Gergely vette át, aki korábban többek között az Expo Congress Hotel és a Park inn By Radisson Budapest igazgatói pozícióját töltötte be. Elérhetőségei: gergely.dobos@kkhotel.hu, Tel: + 36 30 9347499.