Összeállt a Barceló Budapest újranyitó csapata

Forrás: turizmus.com

 2021. július 13. 11:56

Majd 14 hónap üzemszünet után, május 20-án ismét megnyitotta kapuit a Barceló Budapest szálloda a belváros szívében, a Király utca 16. szám alatt.

A cég kitartott kulcsemberei mellett a válságos időszak alatt is. Galla Gergő szállodaigazgató, Belokostolska Éva igazgatóhelyettes, Gazdik Csilla értékesítési vezető, Koczán Ingrid pénzügyi vezető és Gubanek Gábor front office vezető a nehezebb időszakban is a cég alkalmazásában állt, ami lehetőséget teremtett arra, hogy felkészülten várhassák az újranyitást követően is a vendégeket – tájékoztatta a turizmus.com-ot a szálloda. A vendégszám növekedésével együtt a management csapat is bővült.

Csatlakozott a szálloda vezetőségéhez Hornyák Barbara éttermi vezető, aki többéves spanyolországi tartózkodás után tért haza Budapestre, Tóth Balogh Boglárka housekeeping vezető pedig a Viking hajóiról szállt partra a szálloda kedvéért. A Barceló Budapest szálloda menedzsmentje a visszatérő Bennó László konyhafőnökkel vált teljessé.

Belokostolska Éva igazgatóhelyettes és Galla Gergő igazgató az új Skybar teraszán

Fotó: Barceló Budapest

A megújulás azonban nem csak a HR területen történt. A Barceló Budapest szálloda újranyitásával egy időben elkészült az épület 8. emeletén a város legújabb Skybarja is, mely a hét minden napján várja a külsős vendégeket is különleges koktélokkal és lenyűgöző panorámával.

Kapcsolódó cikkek