Összeállt a Malom és Kacsa sales csapata

Forrás: turizmus.com

 2022. február 01. 16:25

A tatai Öreg-tó partján elhelyezkedő, egyedi hangulatú Malom és Kacsa teljes gőzzel ráfordult az idei évre. A tavalyi évben Business Excellence díjat is elnyert bistro és rendezvényház új értékesítési csapatot állított össze.

Péter Attila

A csapat vezetését Péter Attila látja el. A szakember ezt megelőzően a Villapark Várgesztes értékesítési és marketing területét vezette sikeresen 7 éven keresztül. A Malom és Kacsa értékesítési és marketingigazgatói pozíciójában feladata a ház megfelelő és sikeres piaci bevezetése, pozicionálása, a proaktív értékesítési tevékenység, az esküvői szegmensben meghatározó szerepkör elérése és a corporate ügyfélkör kiépítése a sales team vezetése mellett.

Munkáját Járvás Esztella sales asszisztens és Mészáros Dóra sales manager segíti. Dóra korábban a Waldorf Gastro & More csapatát erősítette szintén sales manager pozícióban.

Járvás Esztella

Mészáros Dóra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A három rendezvényteremmel, a Tatai-tóra néző, panorámás teraszokkal, vagány bistro konyhával, saját parkolóval és két lakosztállyal rendelkező Malom és Kacsa sales csapatának elérhetőségei a következők:

Péter Attila sales@malomeskacsa.hu +36 30 488 8180

Mészáros Dóra ertekesites@malomeskacsa.hu +36 20 966 5764

Járvás Esztella rendezveny@malomeskacsa.hu +36 30 438 6117