Összevonják az értékesítést és a szobafoglalást a Spiritben

Forrás: turizmus.com

 2015. március 05. 11:09

Kovács Krisztina új sales és marketingigazgató irányításával újraszervezik a sárvári ötcsillagos szálloda értékesítési struktúráját.

A Spirit Hotel sales és marketingigazgatói posztját december óta betöltő Kovács Krisztina most újraszervezi a struktúrát, oly módon, hogy közös irányítás alá kerül az értékesítés és a szobafoglalás, amely eddig a front office alá tartozott.

A széles körű szállodaipari tapasztalattal rendelkező szakember az elmúlt években értékesítési és marketingigazgatóként kamatoztatta szaktudását, feladatai a komplex stratégiai tervezéstől az üzleti tervek kialakításán keresztül egészen az operatív irányításig terjedtek. Új pozíciójában kiemelt céljának tartja, hogy tovább erősítse és fejlessze a Spirit marketing- és értékesítési csatornáit, bővítse nemzetközi kapcsolatrendszerét.

Kovács Krisztina pályafutása során több nyugat-magyarországi szállodában dolgozott, amit ausztriai kitérővel egészített ki. MICE-tapasztalatát a Radisson Sas Birdland Resort & Spa-ban, értékesítői jártasságát a Hotel Caramellben és a Greenfield Hotel Golf & Spa-ban szerezte.A Spirit Hotel értékesítési és marketingigazgatói posztjára a Greenfield Hotel Golf & Spa hasonló pozíciójából érkezett.

A poszt a Spiritben Móricz Szilvia 2012. márciusi távozása óta betöltetlen volt. Kovács Krisztina elérhetőségei: +36 30 979 0303+36 30 979 0303, salesdirector@spirithotel.hu