Pap Mária a BFTK turisztikai divíziójának vezetője

Forrás: turizmus.com

 2015. március 09. 17:47

Március 10-ől Pap Mária tölti be a Budapesti Fesztivál és Turisztikai Központ turisztikai divízió-vezetői posztját.

A szakember 2000-től 2005-ig, majd 2009-től mostanáig az MT Zrt. Dél-Alföldi Regionális Marketing Igazgatóságát erősítette. Közben, 2005-től 2009-ig a nemzeti marketing szervezet németországi képviselője volt, Berlinben.

A külkereskedő és közgazdász diplomát is szerzett, angolul, németül és oroszul beszélő szakember a turizmust megelőzően az élelmiszeripari külkereskedelem területén dolgozott.

Pap Mária (képünkön a Dél-Alföld képviseletében, Újvidéken) többek között felel majd a Fővárosi Turisztikai Kerekasztal koordinálásáért, a Budapest Card projektért, a Fővárosi Önkormányzattal való turisztikai együttműködésért, az MT Zrt.-vel való együttműködésért a külpiaci marketingben, valamint a BFTK részéről Budapest turizmus stratégiájának kidolgozásában való részvételért.

Bán Teodóra, a BFTK ügyvezetője kérdésünkre elmondta, azért erősít a nemzetközi turisztikai marketingben jártas szakemberekkel - napokon belül munkába áll a BFTK új hálózati vezetője, Dedák Angéla is -, mert eltökélt szándéka a nonprofit kft. szerepének újrapozicionálása és megerősítése, valamint Budapest nemzetközi rangú turisztikai marketingjének megvalósítása.