Pap Mária a szabadkígyósi Wenckheim-kastély létesítményvezetője

Forrás: turizmus.com

 2021. november 03. 10:01

Október 25-étől Pap Mária a NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. csapatát erősíti, mint a szabadkígyósi Wenckheim-kastély létesítményvezetője.

A szakember 2000–2005, valamint 2009–2015 között a Magyar Turizmus Zrt. Dél-alföldi Regionális Marketing Igazgatóságán, Gyulán dolgozott. Időközben, 2005–2009 között a berlini turisztikai külképviseletet vezette.

2015 és 2020 között a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK, ma: Budapest Brand) turisztikai divízióvezetője volt, 2021 nyarán pedig a Gyulai Tourinform irodavezetőjeként a fürdőváros turistainformációs hálózatát koordinálta.

papmaria_nof

Pap Mária ismét új kihívások elé néz

Fotó: privát fotó

A szakember külkereskedelmi, jogi szakokleveles közgazdász és turizmus szakértő diplomával rendelkezik. Németül, angolul és oroszul tárgyalási szinten beszél.

A szabadkígyósi Wenckheim-kastély főépülete jelenleg európai uniós és hazai forrásból megvalósuló felújítás alatt áll. A létesítményvezető feladata – a NÖF megbízásából – a kastély interaktív kiállítóhelyként és impozáns rendezvényházként történő újranyitásának és üzemeltetésének helyszíni koordinálása.

Elérhetősége e-mailen: maria.pap@nofnkft.hu