Polgár Tibor távozik a KÉSZ csoporttól

Forrás: turizmus.com

 2019. augusztus 15. 18:18

Augusztus végén, 7 év után távozik a KÉSZ csoporttól Polgár Tibor.

Üzleti vezérigazgató-helyettesként és az igazgatóság tagjaként nevéhez fűződik a cégcsoport turisztikai üzletágának felépítése, a kecskeméti Four Points by Sheraton szálloda megnyitása és piaci bevezetése, a szegedi Soleil Apartmanház és Bistorant étterem, valamint a hódmezővásárhelyi Ginkgo hotel üzemeltetése és wellness fejlesztése.

Polgár Tibor

Fotó: turizmus.com

2018 végén kollégáival sikerrel nyitotta meg Kecskeméten a cégcsoport üzemi konyháját, valamint a vállalati üdülők üzemeltetése mellett az idei szezonra elkészült a cégcsoport cserkeszőlői mobilház üdülőparkja is.

Az utóbbi években a cégcsoport ingatlanfejlesztéseiért és az ingatlanok üzemeltetéséért is felelt, melyek között szerepeltek irodai, kereskedelmi és ipari ingatlanok valamint a Tiszalöki börtön is.

Polgár Tibor kérdésünkre elmondta, hogy ő kezdeményezte távozását, változatos, kihívásokkal teli időszakot zár most le, amiben sokat tanult, amiért hálás a cégcsoportnak és a tulajdonosnak egyaránt, de a napi ingázások, a sok utazás már nagyon fárasztó volt számára és ennyi idő távlatában valami új kihívásra vágyik.

„Nem vagyok egy ugrálós fajta, az előző munkahelyemről is 7 év után váltottam. Szeretnék most egy pár hónapos „manager break”-et tartani, a családommal, gyerekeimmel lenni, feltöltődni és utána a családhoz közelebb, Budapesten dolgozni.”

Polgár Tibor elérhetősége változatlan marad, mobilszáma: +36 30 502 6769.