Pusztai Erzsébet mostantól az Accent Hotel Management központját erősíti

Forrás: turizmus.com

 2016. április 27. 20:04

2016. április 15-én Pusztai Erzsébet szállodaigazgatóként elköszönt a hévízi Lotus Therme Hotel & Spa szállodától, hogy a továbbiakban az Accent Hotels regionális üzemeltetési igazgatójaként folytassa pályafutását.

Erzsébet a hévízi Danubius Hotel Aqua üzemeltetési igazgatói pozíciójából 2010 októberében váltott az Accent ötcsillagos, hévízi szállodájába, ahol azelőtt értékesítési igazgatóként is dolgozott. A helyismeret, a sokéves értékesítési tapasztalat, az előző munkahelyén szerzett üzemeltetési tudás és az Accent üzemeltetési háttere segítségével a szálloda az ő igazgatása alatt érte el fennállásának legjobb üzleti eredményét. A 2015. április végi tulajdonosváltást követően az Accent több felújítási és fejlesztési koncepciót is kidolgozott az új tulajdonos részére, hogy a most húsz éves szálloda mihamarabb a mai, modern elvárásoknak megfelelő, ötcsillagos színvonalon működhessen. A fejlesztési koncepció kiválasztása még várat magára, így az ezzel kapcsolatos feladatokkal már Erzsébet utódjának kell szembe néznie, míg Erzsébet már új pozíciójának kihívásaira koncentrálhat.

Az Accent Hotels regionális üzemeltetési igazgatójaként a nyugat-magyarországi szállodák működését fogja felügyelni: segíti a szállodaigazgatók munkáját, koordinálja az együttműködést a szálloda és az Accent központi vezetése között, közreműködik az Accent által nyújtott piaci lehetőségek kiaknázásában, összehangolja a szállodák üzemeltetési és értékesítési törekvéseit, egyúttal képviseli mind az Accentet mind pedig a szállodákat, azok tulajdonosai előtt.

Pusztai Erzsébet telefonos elérhetősége változatlan, e-mailen az alábbi címen érhető el: erzsebet.pusztai@accenthotelmanagement.com