Putnik Ildikó az IBUSZ menetjegy üzletágának vezetője

Forrás: turizmus.com

 2021. december 12. 11:05

Putnik Ildikó vette át az IBUSZ menetjegy üzletágának vezetését, miután Füle Ildikó 12 év után távozott a cégtől.

Füle Ildikó menetjegy üzletág főosztályvezető saját kérésére távozott az IBUSZ Utazási Irodák Kft.-től, miután 12 évet töltött a cégnél. "Ezúton is köszönjük magas színvonalú munkáját és sok sikert kívánunk neki a jövőben" – írta az utazási iroda lapunkhoz eljuttatott közleményében.

Putnik Ildikó

Fotó: saját fotó

Füle Ildikó utódja, az üzletág operatív irányításának vezetője Putnik Ildikó lett. A szakember 1995 óta dolgozik a turizmusban, 2002 óta az IBUSZ munkatársa. Előbb Baján, majd 2011-től Budapesten a Ferenciek terén vezette a cég irodáit. Tavaly ősz óta, a cég két nagy budapesti irodájának összevonását követően az Oktogonon található egység igazgatója lett.

Ildikó a klasszikus turisztikai tevékenységek mellett nagy gyakorlattal rendelkezik a corporate ügyfelek akvirálásában és kiszolgálásában is, és kiváló vezetői attitűddel rendelkezik – írták.

A személyi változás mellett az üzletág cégen belüli átszervezését és egyéb, a vállalati és lakossági kiszolgálást segítő és támogató megoldásokat is hamarosan bevezet az IBUSZ.

Az új vezető az IBUSZ Business egysége mellett az országos irodahálózat repülőjegyes szakembereinek még szorosabb összefogásával, új ötletekkel és javaslatokkal kezdi meg munkáját.