Révész Róbert kollégánk új kihívások előtt

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 29. 14:19

Kollégánk, Révész Róbert 18 év után már csak kívülről segíti majd a Turizmus Kft. és a PR in Hungary Kft. tevékenységét.

Az elmúlt években a Turizmus Kft. nemzetközi kapcsolatokért felelős sales igazgatója, valamint a PR in Hungary Kft. ügyvezető igazgatója titulusok szerepeltek a névjegyein.

Révész Róbert

Fotó: turizmus.com

Révész Róbert 2004-ben csatlakozott a Turizmus Kft.-hez, akkor, amikor a Turizmus Panoráma magazin, az ötnyelvű Budapest Panoráma programfüzet és a Budapest Panoráma City Map meghatározó kiadványaink voltak a turisztikai piacon, illetve éppen elindult a hosszú évekig sikeres Business Traveller Hungary magazin.

Ezek az évek még leginkább a print kiadványokról szóltak, és a Turizmus Kft. piaci terjeszkedésében is meghatározó volt Róbert tevékenysége, aki nemcsak önmagát adta, de fel is építette a kiadó máig sikeres értékesítési csapatát. Ennek a csapatnak is nagyrészt köszönhető, hogy a szakma megkerülhetetlen rendezvényévé vált többek között a Turisztikai Évadnyitó Gála, valamint a MICE Business Day.

Révész Róbertnek akkor is komoly szerepe volt a cég fejlődésében, amikor – egyik ötletadóként és alapítóként – vette ki részét a PR in Hungary Kft. megalapításából. Ez a cég – a Turizmus Kft. leányvállalataként – a mai napig az egyetlen olyan PR-ügynökség a magyarországi piacon, amely kifejezetten a turisztikai vállalkozásokra, illetve a desztinációs marketingszervezetekre fókuszál.

Róbert időközben a Turizmus Kft. társtulajdonosává is vált, egészen 2019-ig, amikor a szakmai szövetségek szövetségeként aposztrofált Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány át nem vette a céget. De ügyvezetőként tovább építette a PR in Hungary Kft-t.

Most azonban elérkezett az idő, s kapcsolatainak, üzleteinek jelentős részét átadta a PR in Hungary, illetve a Turizmus Kft. munkatársainak. A PR in Hungary Kft.-t ezentúl ugyanaz az ügyvezető páros – Gál Pál Zoltán és Komáromi Balázs – irányítja, mint a Turizmus Kft.-t.

A két ügyvezető és a munkatársak sok sikert kívánnak kollégájuknak az új, privát vállalkozásaiban, s üdvözlik azt a kölcsönösen előnyös helyzetet, hogy Révész Róbert, immáron külsősként, de viszi tovább a turizmus-PR-képviseletet néhány nemzetközi partner esetében.

Bár a PR in Hungary csapata – Révész Róbert távozása után – átalakul, régi és immár új munkatársak is dolgoznak a cég további sikereiért. Gergely Zita mellett Kovács Krisztina és Ovics Dana viszi tovább a PR-ügynökség feladatait, őket a következő napokban bemutatjuk itt, a Turizmus.com oldalán.

Régi és új partnereinket kérjük, hogy mostantól használják az alábbi elérhetőségeket:

  • Turizmus Kft.:

sales@turizmus.com, +36 70 476 3106

  • PR in Hungary Kft.:
turizmuspr@turizmus.com, +36 30 676 6880

 

Révész Róbert személyes elérhetőségei a jövőben:
robert.revesz@gmail.com
+36 30 241 1207