Új turizmus iparági szakértő a PwC Magyarországnál

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 25. 09:54

Augusztus 1-jén Rippert Bálint személyében új menedzser érkezett a PwC Magyarországhoz. A fiatal szakember a turisztikai tanácsadási csapatot vezeti jelenlegi pozíciójában.

Rippert Bálint

Fotó: PwC Magyarország

Rippert Bálint 2016-ban csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökséghez, ahol számos projekten dolgozott. Részt vett a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 2030 kidolgozásában, valamint közreműködött a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) fejlesztésében és bevezetésében. Korábban közigazgatási és e-learning fejlesztési területen szerzett projektvezetői tapasztalatot. Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem sportmenedzser szakán végezte.

Új pozíciójában fő célkitűzése elősegíteni a magyarországi turisztikai szolgáltatók és attrakciók megjelenését és sikeres működését a piacon, továbbá a PwC-nél meglévő tapasztalatot és iparági tudást hasznosítva eredményes együttműködéseket kialakítani a szektor szereplőivel. Emellett fontosnak tartja, hogy a PwC hazai turisztikai tanácsadó csapata régiós szereplővé váljon és nemzetközi projektek során is támogassa Magyarország, valamint más európai országok turisztikai fejlődését. Új feladatkörére ezzel a szemlélettel készül, mindemellett a turizmus különböző területein szerzett szerteágazó tapasztalatát és stratégiai szemléletmódját is szeretné kamatoztatni a PwC Magyarországnál.

Elérhetőségei:
E-mail: balint.rippert@pwc.com
Telefonszám: +36 30 869 3910