Róna Andrea a Danubius Hotels fejlesztési igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 03. 10:22

Július 1-jétől új szakember csatlakozott a Danubius Hotels vezetőségéhez. Róna Andrea group director of development pozícióban a hazai és európai Danubius Hotels márkákhoz csatlakozó szállodákért egyaránt felel.

A szakember feladata a cégcsoport bővítésének és fejlesztéseinek stratégiai és operatív összefogása, további szállodák üzemeltetésének megszerzése, új terjeszkedési területek feltérképezése.

Róna Andrea

Fotó: Danubius Hotels

Róna Andrea több mint két évtizedes szakmai múlttal rendelkezik szállodaüzemeltetési, szállodai- és kereskedelmi ingatlanfejlesztés, valamint vagyonkezelési területeken.

Olyan nemzetközi szállodaüzemeltetőknél szerzett tapasztalatot, mint a Marriott, a Hilton és Corinthia. Részt vett több hazai szálloda fejlesztésében és piaci bevezetésében, mint például a Lifestyle Hotel Mátra és a győri ETO Park Business & Stadium hotel.

Ügyvezetőként vagyonkezelést és üzletfejlesztést végzett a Demján Sándor által alapított Gránit Pólus Csoportnál, kezeléséhez tartozott a West End Szállodaüzemeltető Kft., az Aréna Catering Kft., valamint a Papp László Budapest Sport Aréna.

„Nagyon örülök, hogy egy széles körű tapasztalattal rendelkező szakember csatlakozik hozzánk Róna Andrea személyében. A Danubius Hotels az elmúlt 50 évben bizonyította szakértelmét a szállodaüzemeltetés területén. Bízunk benne, hogy ezt a tudást, Andrea tapasztalataival kiegészülve, tudjuk kamatoztatni bővülésünk következő szakaszában is. Célunk, hogy szállodaüzemeltetőként sikeresen tudjunk tovább terjeszkedni a hazai és az európai piacon" – mondta el Kovács Balázs a Danubius Hotels vezérigazgatója. Hozzátette: tulajdonosaik, bízva a Danubius szakértelmében, elkötelezettek a szállodalánc bővítése mellett és hosszú távra terveznek.

Róna Andrea elérhetőségei:
Email: andrea.rona@danubiushotels.com
Mobil: +36 20 267 9316