Sara Brenner a májusban nyitó Matild Palota értékesítési igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2021. március 25. 15:33

Sara Brennert nevezték ki az Erzsébet híd lábánál májusban megnyíló Matild Palace, a Luxury Collection Hotel értékesítési igazgatói pozíciójára.

Sara Brenner a szállodaipari értékesítés és marketing területén szerzett stratégiai tapasztalatával nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a Matild Palota vonzó választás legyen a nemzetközi leisure és üzleti utazók, valamint a helyi vendégek számára is – tudatta a szálloda a turizmus.com-mal.

Sara Brenner

Sara Brenner

Fotó: Matild Palace

A szakember a szállodaiparban, az értékesítés és a marketing területén szerzett közel 20 éves tapasztalatát – melyből 10 évet értékesítési és marketingvezetői pozícióban töltött – fogja kamatoztatni új munkakörében. Képzett tárgyaló és vezető, komoly üzletfejlesztési, szállodanyitási és stratégiai tervezési szakértelemmel.

Eddigi karrierje során olyan nemzetközi vállalatoknál dolgozott, mint a Starwood Hotels & Resorts Worldwide, Inc., a Marriott International, Inc./Marriott International Luxury Brands. Egy másik rangos Luxury Collection szállodában – Hotel Imperial, a Luxury Collection Hotel, Vienna – szerzett tapasztalatának köszönhetően nemcsak a Luxury Collection márka szakértője, hanem a régióról is széles körű ismeretekkel rendelkezik. Karrierjét a Horvát Köztársaság Állandó ENSZ Képviseletén kezdte, nemzetközi diplomáciai tapasztalatokat szerezve.

A Bécsi Egyetemen fordítástudományok, valamint a kommunikációs és marketingtudományok területén szerzett képesítést. Horvátul és németül anyanyelvi szinten, angolul felsőfokon beszél.

Elérhetőségei:
E-mail: sara.brenner@matildpalace.com
Mobil: +36 70 604-4925

 

A Matild Palace-ról

A Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapest egyik ikonikus épületében kap helyet, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél. A köznyelvben Matild Palotaként is emlegetett ház Giergl Kálmán és Korb Flóris vezényletével, Klotild Mária szász-koburgi és gothai hercegnő védnöksége alatt, a boldog békeidőkben, 1899–1902 között épült, hogy Budapest új társasági központjaként tündököljön. A palota az UNESCO világörökségi listájára is felkerült, és 1977 óta műemlékvédelem alatt áll.Az idén májusban megnyíló szálloda vendégei 111 elegánsan berendezett signature szoba és 19 fejedelmi lakosztály közül választhatnak majd. A Marriott International szállodalánchoz tartozó The Luxury Collection® világhírű szállodák és üdülőhelyek különleges gyűjteménye, amelyek egyedi, autentikus élményeket kínálnak vendégeiknek. A márka a világ több mint 30 országában és régiójában, immár több mint 119 szállodában és üdülőhelyen van jelen. A szállodák közül megannyi sok évszázados múlttal rendelkezik, és a világ legjobbjai között tartják számon.