Schulhof Petra a Magyar Turizmus Akadémia marketingkommmunikációs menedzsere

Forrás: turizmus.com

 2022. június 10. 19:29

Új szakemberrel bővült a Magyar Turizmus Akadémia csapata. Schulhof Petra a marketingkommunikációs és közösségi média tevékenységek irányításáért felel majd, fő feladata a szervezet munkásságának és képzéseinek népszerűsítése a hazai turisztikai szereplők körében.

Schulhof Petra

Fotó: Magyar Turizmus Akadémia

A 15 éves nemzetközi marketingkommunikációs tapasztalattal rendelkező szakember pályafutása során főként a szállodaiparban látott el marketing- és PR-vezetői pozíciókat. Magyarországon a budapesti Marriott szállodák és a The Ritz-Carlton Budapest kommunikációs tevékenységeiért felelt; külföldön pedig olyan közel-keleti szállodák marketingcsapatait vezette, mint a Doha Marriott Hotel, a Dubai Marriott Cluster, a Sheraton Grand Dubai, vagy a The Ritz-Carlton Dubai International Financial Center.

„Boldog vagyok, hogy csatlakozhatom a Magyar Turizmus Akadémiához, ezáltal turisztikai marketingkommunikációs tapasztalatomat más területen, de mégiscsak az iparágon belül kamatoztathatom. A turisztikai szektor munkaerőbeli megpróbáltatásokkal küzdő időszakában igazi szakmai kihívás számomra a tudást, mint elengedhetetlen értéket népszerűsíteni és közvetíteni a szakma felé" – mondta Schulhof Petra.

Elérhetősége: schulhof.petra@turizmusakademia.hu