Selim Ölmez a Matild Palace marketingigazgatója

Forrás: turizmus.com

 2021. április 28. 12:14

A nyár elején ‌nyitó budapesti Matild‌ ‌Palota‌ Selim Ölmezt nevezte ki szállodaigazgató-helyettes, marketingigazgatói pozícióra. A szakember a felső vezetőség tagjaként a stratégiai marketing és kommunikációs területekért, valamint a szálloda sikeres megnyitásáért felel.

A szálloda tájékoztatása szerint Selim Ölmez vendéglátó- és szállodaipar területén szerzett 23 évnyi nemzetközi pre-opening, hírnév- és revenue menedzsment, marketing, kommunikációs és hotelmenedzsment tapasztalata, a luxusmárkák területén szerzett széles körű tudása kulcsszerepet fog játszani abban, hogy a Matild Palota Budapest legvonzóbb társasági központjává váljon.

Selim Ölmez

Fotó: Matild Palace

A szakember, mielőtt csatlakozott volna a Matild Palota felső vezetőségéhez, a Marriott International különböző brandjeihez tartozó szállodákban dolgozott, úgymint a Sheraton, a W Hotels vagy a St. Regis.

Szakmai tapasztalatait olyan rangos, ötcsillagos luxusszállodákban és nagy presztízsű helyszíneken kamatoztatta, mint a kazahsztáni The St. Regis Astana, a The St. Regis Istanbul, a Spago by Wolfgang Puck törökországi étterme és az Abu-Dzabiban található The St. Regis Saadiyat Island Resort.

Pályafutása során szállodaipari tapasztalatait Oroszországban, Törökországban, Abu-Dzabiban és Katarban is bővítette. Nemzetközi karrierjének köszönhetően széles körű ismeretekkel rendelkezik a luxusmárkák világáról és a globális turisztikai iparágról is.

A törökországi Akdeniz Egyetem Társadalomtudományi Intézetében közkapcsolatok és reklám szakon szerzett mesterszakos diplomát, míg alapképzésben a Gazi Egyetemen közgazdasági és társadalomtudományi szakon folytatott tanulmányokat. Török anyanyelve mellett folyékonyan beszél angolul, valamint jól beszél németül és oroszul is.

Elérhetőségei:
E-mail: selim.olmez@matildpalace.com
Mobil: +36 70 418 08 97