Simon Beáta és Vincze Ádám a Hilton Garden Inn csapatában

Forrás: turizmus.com

 2022. január 20. 10:45

A Hilton Garden Inn vezetősége idén januárban két szakembert igazolt le vezetői csapatába, Simon Beátát értékesítési vezető, Vincze Ádámot üzemeltetési vezető beosztásban.

Simon Beáta

Fotó: saját fotó

Simon Beáta head of sales pozícióban folytatja karrierjét a 2019 júniusában megnyitott Hilton Garden Innben, ahova a Turizmus Kft. senior rendezvényprojekt-menedzseri pozíciójából érkezett. (Szerkesztőségünk ezúton is köszöni Bea munkáját és további szakmai sikereket kíván neki! – a szerk.)

Ezt megelőzően a szakember mintegy húsz évig dolgozott a Danubius Hotels Groupnál, döntően értékesítési területen.

A leghosszabb időt a szállodavállalat központi értékesítésén töltötte, az utolsó két évben a Gellért, az Astoria és az Erzsébet szállodák értékesítési igazgatójaként tevékenykedett.

Elérhetőségei:
E-mail: beata.simon@hilton.com
Mobil: 30/237-9069

Vincze Ádám

Fotó: saját fotó

Vincze Ádám operations managerként csatlakozott a Hilton Garden Inn csapatához. A fiatal szakember a Courtyard by Marriottban F&B területen kezdte pályafutását és többek között a Buddha-Bar Hotelben, a Gundel Étteremben és a Budapest Marriott Hotelben dolgozott. Jelenlegi pozíciójába a Michelin-csillagos Essência Étteremből érkezett. Ádám feladata a szálloda F&B, houskeeping, front office és műszaki területeinek koordinációja.

Elérhetőségei:
E-mail: adam.vincze@hilton.com
Mobil: 30/312-2871