Stephan Interthal a Kempinski Hotel Corvinus Budapest új igazgatója

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 02. 14:55

Visszatért a Kempinski Hotel Corvinusba Stephan Interthal, a budapesti szálloda régi-új igazgatója.

Mostani kinevezése előtt, 2013 júliusától a Hotel Baltschug Kempinski Moscow első számú vezetőjeként a szállodában zajló 20 millió eurós beruházás utolsó szakaszáért, s egyúttal a hotel újrapozícionálásáért felelt. Moszkvát megelőzően 3,5 évig a Kempinski kínai zászlóshajóját, a Hotel Beijing Lufthansát igazgatta.

Szeptember 1-től újra a budapesti tagszálloda igazgatója, ahol 1997 és 2004 között jelentős szerepe volt a hotel akkori felújításában. Míg elődje, Emile Bootsma nevéhez a hotel földszintjének átalakítása és új gasztronómiai koncepciójának bevezetése fűződik, addig Interthal korábbi igazgatása idején kerültek felújításra a szobák, lakosztályok, a spa és az étterem.

Stephan Interthal a Cornell University-n végzett és a Reims Management School-ban 2000-ben szerzett MBA-fokozatot. Vérbeli szállodás, karrierje során olyan presztízshoteleket vezetett, mint a müncheni Kempinski Hotel Vier Jahreszeiten és a legendás berlini Hotel Adlon. Interthal több mint 3 évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a szállodaiparban. Legfontosabb missziója, hogy a vendégek mindig kifogástalan, sőt elvárásaikon felüli, kiszolgálást kapjanak.

A német nemzetiségű Interthal anyanyelvén kívül folyékonyan beszél angolul és társalgási szinten beszéli a franciát. Szenvedélyesen szereti a finom ételeket, a jó borokat és a vendéglátást. Szabadidejében sokat utazik és golfozik.

Elődje, Emile Bootsma búcsúztatását szeptember 9-én tartják.