Szabó Áron a Weitzer Hotels-nél

Forrás: turizmus.com

 2015. április 22. 15:00

A szakember 2014 áprilisától a szállodalánchoz tartozó 2 egység, a Hotel Das Weitzer (http://www.hotelweitzer.com/) és a Hotel Wiesler(http://www.hotelwiesler.com/) egyidejű vezetését látja el.

A több, mint 100 éve működő szállodák a tradíció és a kortárs stílus találkozásával nemcsak az UNESCO által elismert Design Város, Graz szellemiségét követik, hanem egyedi megoldásaival újraértelmezik a XXI. századi városi életérzést és a vendégfogadást. Az elmúlt évek megújulása során az épületek földszinti terei nagy hangsúlyt kaptak, ahol a helyiek által is közkedvelt vendéglátóhelyek, mint a Der Steirer, a Das Kaffee Weitzer és a Speisesaal találhatók és különböző szolgáltatások is igénybe vehetők, mint a Borbély, a Kerékpárműhely, a Blumeninsel Virágbolt és a Steirer Shop.

A szakember célja, hogy a Graz belvárosában, egymástól 50 méterre található 2 szálloda eddig elért eredményeit a szinergiák erősítésével növelni tudja és folyamatos megújulással még vonzóbbá tegye mind az üzleti mind pedig a szabadidős utazók számára.

Szabó Áron elérhetőségei az alábbiak:

Tel.:    +43 316 703-0

Mobil: +43 664 217-3469

aron.szabo@weitzerhotels.com