Szekér Zoltán az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft. új ügyvezetője

Forrás: turizmus.com

 2022. október 10. 18:47

Október 1-jétől Szekér Zoltán személyében új ügyvezető irányítja a turisztikai munkát Esztergomban. A cégvezető az elmúlt tíz évben jelentős szakmai vezetői tapasztalatra tett szert a Dunamente desztináció keleti régiójában.

Szekér Zoltán 2011 óta foglalkozott sport- és turizmusfejlesztéssel Dorogon sportigazgatóként és Komárom-Esztergom megyében turisztikai szakértőként; számtalan többezres tömegsport-esemény és aktív turisztikai program életre hívója a térségben.

Szekér Zoltán

Fotó:  saját fotó

Elkötelezett munkát végez a desztináció turisztikai szempontból való pozicionálása, valamint a turisztikailag releváns fejlesztések megvalósulása érdekében. Szakmai munkáját az innovatív, folyamatosan megújuló gondolkodásmód jellemzi, a térségben számos sikerprojekt fűződik nevéhez.

2015-ben megalapította a Dunamente és Térsége Turizmus Egyesületet, amelynek azóta is elnöke – és jelenleg is a keleti régió meghatározó szakmai szervezete –, valamint 2019. április óta a Dunamente Turisztikai Konzorcium vezetőségi tagja.

Vezetésével októbertől az Esztergomi Turisztikai Nonprofit Kft.-ben négy fő fejlesztési irányt megfogalmazva (termékfejlesztés, látogatómenedzsment, rendezvény és gasztro, kommunikáció) egy 5 fős szakmai stáb kezdte meg munkáját.

Elérhetőség: szeker.zoltan@visitesztergom.hu