Személyi változások a Danubius Hotels Groupnál

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 28. 16:10

Nyugdíjba vonul László György, a szállodavállalat vezető konyhafőnöke és Horváth Csaba, a Hilton Budapest executive chefje. Maráczi Imre corporate executive chef és director of food & beverage pozícióban csatlakozik a Danubius Hotels Grouphoz.

László György

Fotó: turizmus.com

A Danubius Hotels Group vezető konyhafőnöke, László György idén szeptember végén nyugdíjba vonul. A szakember 2011-től 2016 végéig vezető konyhafőnöki munkaköre mellett a Radisson Blu Béke Hotel food & drink directoraként is tevékenykedett, majd 2017-től ismét a cégszintű, vezető konyhafőnöki pozíciót töltötte be. László György a Chaine des Rotisseurs neves nemzetközi gasztronómiai társaság magyarországi egyesületének tiszteletbeli konyhaművészeti tanácsadója, és számos gasztronómiai díjat is magáénak tudhat.

 

Horváth Csaba

Fotó: turizmus.com

 

Horváth Csaba szintén nyugdíjba vonul. Korábban a Hilton nemzetközi szállodalánc meghívására a Magyar Kulturális és Gasztronómiai Napok keretében a világ különböző részein népszerűsítette a magyar konyhát. Vezetése alatt az ICON Étterem konyhája elnyerte a Best of Budapest „Legjobb nemzetközi konyha” díját.

A Hilton Budapest három éve tartó, teljeskörű felújítási sorozatának fontos része a hamarosan látványkonyhával is bővülő Icon Étterem megújulása.

 

 

Maráczi Imre

Fotó: turizmus.com

Az Icon Étterem konyhafőnöki feladatait 2018. augusztus 27-től Maráczi Imre vette át. Egyúttal a László György nyugdíjba vonulásával szeptember végén megüresedett corporate chef, azaz vállalati vezető konyhafőnök pozíciót is betölti, és segíti a Danubius Hotels Group cégszintű konyhai és éttermi munkáját. Titulusa: corporate executive chef és director of food & beverage. Maráczi Imre a Budapest Marriott Hotelből érkezik, ahol 2015-től konyhafőnökként irányította a szálloda kulináris és F&B csapatát számos sikert elérve. A szállodalánc gasztronómiai és központi F&B tanácsadó testületek tagjává, 2017-ben pedig a legjobb európai chefjének választották.