Személyi változások a Park Inn by Radisson Budapestben

Forrás: turizmus.com

 2022. április 12. 10:58

Új üzemeltetési igazgatót és séfet nevezett ki a szálloda.

Április 1-től Meixner Katalin a szálloda üzemeltetési igazgatója. A szakember 2014-ben csatlakozott a Park Inn by Radisson Budapest csapatához.

Meixner Katalin

Fotó: Park Inn by Radisson Budapest

Az elmúlt 8 év során értékesítési és marketing igazgatói feladatai mellett a munkafolyamatok optimalizásálására és a vendégélmény növelésére irányuló fejlesztésekkel nagyban hozzájárult a szálloda sikereihez. Új feladatkörét korábbi pozíciója megtartása mellett látja el.

Elérhetőségei:

katalin.meixner@parkinn.com

+36 30 902 5922

Grubits Péter

Fotó: Park Inn by Radisson Budapest

A szálloda új séfet köszöntött Grubits Péter személyében. A szakember 11 évig az nH Hotels budapesti szállodájában, azt megelőzően a székesfehérvári Novotelben töltötte be a konyhafőnöki pozíciót.

3  éve  Budapesti Innovatív Gimnázium vendéglátó szaktechnikus oktatója, hiszen maga is úgy véli a jövő szakembereinek mentorálása jelenleg a szakma egyik legfontosabb feladata.

A Park Innben a legfontosabb célkitűzése, hogy napjaink kihívásainak megfelelve egy hatékonyan működő, a vendégigények változására rugalmasan reagáló, ugyanakkor minőségi és kreatív konyhát hozzon létre.

Úgy véli, hogy bár a szakma mind technológiák, mind szemlélet tekintetében gyorsan fejlődik, ehhez a szakembereknek és a vállalatoknak is fel kell zárkóznia, hogy a vendéglátás minden eddiginél jobban szolgálja a vendégek igényeit, elégedettségét.

Elérhetőségei:

peter.grubits@parkinn.com

+36 30 283 4810