Személyi változások és felújítás a Hotel Presidentben

Forrás: turizmus.com

 2018. április 16. 13:43

Csanádi András 2018. április 1-jétől nemzetközi karriert kezdett a Mozart Hotels Groupon belül. Utódja a Hotel President szálloda Director of Sales pozíciójában Gazdik Csilla.

Csanádi András

Fotó: turizmus.com

Csanádi András, aki korábban a Hotel President Director of Sales pozícióját töltötte be, a cégcsoport Regional Revenue Director pozíciójában folytatja pályafutását. A jövőben felelősségi körébe tartozik majd a Hotel President és a szállodalánchoz tartozó további két osztrák és egy prágai szálloda értékesítési sratégiájának kialakítása.

 

Csanádi András elérhetőségei:

rm@hotelpresident.hu

+36 30 611 2738

 

András méltó utódjaként, a Hotel President szálloda Director of Sales

Gazdik Csilla

Fotó: turizmus.com

pozícióját a továbbiakban Gazdik Csilla tölti be, aki a Hilton Budapest szállodából érkezett. Csilla széleskörű szakmai tapasztalatot tudhat magáénak MICE, leisure és corporate területeken egyaránt. Kiemelkedő tudását a Danubius Hotels Group szállodáiban szerezte meg az elmúlt évek alatt.

 

Gazdik Csilla elérhetőségei:

dos@hotelpresident.hu

+36 30 670 7180

 

„A professzionális csapat és az egyedi szolgáltatások kialakítása mellett kiemelt szerepet kap a szálloda épületének modernizálása is. A Hotel President egyik szárnya egy XIX. századi műemléki épület, amelynek állapotát folyamatosan óvjuk és a legmodernebb elvárásoknak megfelelően fejlesztjük. A 2018-as év első harmadában a szálloda összes konferencia terme megújult: új tapétát, szőnyeget és festést kapott, illetve a szálloda lobbijának felújítása is befejeződött. Április utolsó napjaira további 11 szoba teljes felújítása is elkészül, így egy friss és modern design várja a történelmi környezetbe érkező vendégeket. A Hotel President a téli időszakban a város legmagasabb korcsolyapályájával kápráztatta el a közönségét. A meleg tavaszi és nyári napokra újabb meglepetésekkel készülünk, többek között hamarosan a város legmagasabb rooftop bárja nyílik meg szállodánk tetején” – mondta Galla Gergő szállodaigazgató.