Szűcs Balázs a Hungexpóhoz igazolt

Forrás: turizmus.com

 2014. december 07. 09:48

Legtöbben a Magyar Turizmus Zrt. korábbi marketing vezérigazgató-helyetteseként ismerik a negyvenes éveiben járó szakembert, aki mostantól a Hungexpo Zrt. corporate értékesítési vezetői posztját tölti be.

Szűcs Balázs feladata a külföldi corporate piac építése, vállalati vendégrendezvények értékesítése lesz. A szakember szerkesztőségünk kérdésére elmondta, hogy az elmúlt időszakban a Hungexpo Zrt. jelentős sikereket ért már el a nemzetközi nagykongresszusok, konferenciák rendezésével, s mostantól a corporate üzletág fejlesztése is kiemelt figyelmet kap.

Szűcs Balázs a 90-es évek közepén kezdte szakmai pályafutását a pécsi Tourinform hivatalvezetőjeként, később dolgozott a Malév Air Tours beutaztatási osztályvezetőjeként, majd a Magyar Turizmus Zrt. képviselője volt Londonban és New Yorkban, a közelmúltban az MT Zrt. marketing vezérigazgató-helyettese is volt, végül a Marriott szállodalánc GSA sales managereként gazdagította marketing és sales ismereteit.

Elérhetőségei:telefon / + 36 1 263 61 71, fax / +36 1 263 60 98, mobil / +36 30 438 8336 , e-mail / szucs.balazs@hungexpo.hu