Takács Márton a Moore Globalnál folytatja pályafutását

Forrás: turizmus.com

 2021. március 02. 12:48

Közel egy évtized után, több mint száz komplex szállodaberuházási és turizmus iparági projektben való részvételt követően Takács Márton a BDO Hotel és Ingatlan üzletágától március 1-jétől a Moore Globalhoz igazolt.

A szakember a váltásról a következőket osztotta meg: „Büszke vagyok, hogy a globális jelenléttel és 110 éves múlttal rendelkező tanácsadócég, a Moore Global Budapesten nyíló irodájánál a Hotel és Turizmus tanácsadói divíziójának vezetője lehetek, és ezzel alkalmam nyílik ezt a kiváló hátterű nemzetközi céget helyi szaktudással, kapcsolatrendszerrel és tapasztalattal támogatnom a magyarországi és regionális építkezésben."

Takács Márton

Fotó: Moore Global

Takács Mártonnak egy év rendezvényipari, két év szállodaüzemeltetési, valamint tíz év szállodaiparra, turizmusra és stratégiára fókuszáló tanácsadói múltja van. Közgazdász felsőfokú végzettséggel és a pandémia első hónapjában megkezdett MBA üzleti képzéssel rendelkezik.

A szakember két egymást követő évben, 2019-ben és 2020-ban is bekerült a Turizmus Kft. által kiadott  TOP 50-es kiadvány top 10 fiatal turisztikai szakembere (35 év alatt) közé.

Takács Márton elérhetőségei:
Tel.:+36 70 944 2468
E-mail: marton.takacs@mooreglobal.hu

A Magyarországon most piacra lépő Moore Global szakterülete a stratégiai és fejlesztési tanácsadás, szoros együttműködésben tulajdonosokkal, fejlesztőkkel, finanszírozókkal, üzemeltetőkkel, önkormányzatokkal és más iparági érdekelt felekkel.

Közleményük szerint a több mint 110 évvel ezelőtt egy londoni irodából induló Moore Global ma a világ egyik vezető tanácsadó és könyvvizsgáló hálózata. A világ több mint 100 országában jelenlévő hálózat több mint 600 független irodával rendelkezik, munkatársainak száma meghaladja a 30 ezer főt. A csoport árbevétele a legutóbbi pénzügyi év során meghaladta a 3 milliárd dollárt.