Távozik a Budapest Airport több vezetője, új szóvivő jön

Forrás: turizmus.com

 2019. június 28. 12:47

Meghatározó menedzsmentpozíciókba, a fejlesztési, valamint a vállalati kommunikációs és kormányzati kapcsolatok igazgatóság élére nevezett ki új vezetőket a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Budapest Airport július 1-jétől.

Meglévő szakterülete mellett René Droese, az ingatlangazdálkodási és cargo üzletág vezetője veszi át a vállalat fejlesztési igazgatóságának irányítását Stephan Schattneytől július elsejével – tájékoztatta szerkesztőségünket június 28-i közleményében a Budapest Airport.

René Droese több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az ingatlan-, illetve a repülőtérfejlesztés területén, a német szakember több mint egy évtizede, 2007 óta dolgozik a Budapest Airportnál.

Valentyíni Katalin

Fotó: peldakep.blog.hu

A vállalat kommunikációs igazgatóságának, illetve kormányzati kapcsolatainak irányítására Valentínyi Katalint nevezik ki, szintén július 1-jétől. Valentínyi Katalin közel egy évtizedes újságírói, illetve szintén közel tízéves kommunikációs tanácsadói és vezetői, valamint kormányzati tapasztalattal rendelkezik. Társadalmi tevékenysége részeként a Példakép Alapítvány alapító-vezetője.

A szakember a pozíciót 2008 óta betöltő Hardy Mihályt váltja a vállalat kommunikációs vezetésében, illetve Szarvas Gábort a kormányzati kapcsolatok területén.