Távozik a Harkányi Gyógyfürdő vezérigazgatója

Forrás: turizmus.com

 2016. november 14. 14:43

A napokban távozik a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. éléről Hegyi Ákos vezérigazgató, aki 2014 és 2016 között munkálkodott a létesítmény folyamatos fejlesztésén, látogatottságának növelésén.

A vezérigazgató távozásának oka, hogy a tulajdonos megszünteti a vezérigazgatói pozíciót, helyette a jövőben egy 3 fős igazgatótanács fogja irányítani a fürdőt. Hegyi Ákos (képünkön) lapunkban elmondta: igyekszik a fürdők világában maradni, keresi a lehetőségeket ezen a piacon, és a váratlanul előállt helyzet ellenére kialakulóban van már egy konkrét elképzelése is. Elérhetőségei a következő hetekben: hegyiakos@outlook.com, 20/991-7731.

Az elmúlt két évben Hegyi Ákos irányítása alatt a harkányi fürdő strandjának területén teljes egészében megújult a népszerű lepke-medence, idén nyáron elkészült a strandolók körében rögtön nagy kedvenccé vált csúszdapark. A gyógymedencék burkolatát éppúgy felújították, mint a II. sz. épület tetőterét; kialakították a sokszínű kínálatot nyújtó wellnessrészleget, a gyógyászattal foglalkozó részlegen pedig teljesen lecserélték és modernizálták az elektroterápiás eszközparkot.

A kitartó munka, az újonnan kialakított arculat és az intenzív marketingtevékenység meghozta gyümölcsét: a szakmai elismeréseket (Iparkamara, Magyar Fürdőszövetség, Dél-Dunántúli Gyógy- és Termálturisztikai Klaszter), a vendégek véleményén alapuló díjak is megerősítették (6. hely Az Év Fürdője versenyen). A sikerszériát szintén jelzi, hogy októberben már az év 450 000. vendége is megváltotta jegyét a fürdőbe, így év végére akár a félmilliós látogatószám is megvalósulhat.

Mindezek mellett Hegyi Ákos előrevetítette, hogy készen állnak a főépület átépítésének tervei is, a kivitelezéshez kormányzati támogatásra számítanak.