Távozott a Tourinform – Békés megye éléről Glózik Klára irodavezető

Forrás: turizmus.com

 2016. január 19. 14:46

A Tourinform Hálózatban eltöltött 15 év után más munkakörben dolgozik tovább a Békés megyei Tourinform iroda vezetője, aki 2012-ben az „Év Tourinformátora" kitüntetést is megkapta.

Dr. Glózik Klára 7 évig vezette a  Békés megyei Tourinform irodát, ahol elsősorban a Békésben működő Tourinformok munkáját segítette financiálisan és szervezetileg is. Belföldi és külföldi kiállításokon, rendezvényen, fesztiválokon, kiadványokban népszerűsítette a megye látványosságait, nevezetességeit, attrakcióit. A Békés megye turizmusában érdekelt szereplőket többször sikerült összefogni különböző közös marketing akciók keretében, így több ízben közös standdal jelentek meg a budapesti Utazás kiállításon is.

A turizmussal nem ér véget a kapcsolata, ezután is Szent István Egyetembékés megyei karain a turisztikával kapcsolatos tárgyakat oktatja, mint egyetemi adjunktus. Ezen kívül a Körös-völgyi Oázis Egészségturisztikai Egyesület elnökeként továbbra is folytatja munkáját.

2016. januárjától a KBC Békés Megyei Települések Fejlesztéséért Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatójaként a megyében elhelyezkedő településeket segíti, egyrészt a településfejlesztési pályázatok kapcsán, másrészt az ehhez kapcsolódó turisztikai pályázatok megírása, kivitelezése során.

Utódja a Tourinform Békés megye élén még kinevezés előtt áll, személyéről, terveiről hírt adunk, amint megbízatása hivatalossá válik.