Teljes az IntercityHotel Budapest vezetősége

Forrás: turizmus.com

 2021. március 10. 19:29

Két újonnan csatlakozott kollégával teljes lett az IntercityHotel Budapest vezetősége. A szálloda a Covid-helyzet ellenére felkészült a nyitásra, és hamarosan megkezdi működését a járványügyi szabályok adta lehetőségek között.

Niedermüller Gábor

Fotó: IntercityHotel Budapest

Niedermüller Gábor februártól az IntercityHotel Budapest rooms division managere, a front office, a housekeeping és a műszaki terület irányítása a feladata.

Szállodai pályafutását 2011-ben a németországi Relais & Chateaux Jagdhof Glashütte szállodában F&B területen kezdte. Az egyetemi évei mellett 2014-ben kezdett el dolgozni az Accornál recepciósként, s a Mercure Hotel Budában hamarosan supervisorrá léptették elő.

2017-ben csatlakozott az Ibis Styles Budapest Airport Hotel nyitó csapatához front office managerként, és idővel a housekeeping terület is az irányítása alá került.

2018-ban elnyerte az Accor-lánc Best of Us díját, az Ibis Styles Hotelek legjobb managereként.  Két éven keresztül csapatával elsőként végzett a világszintű – 4000 szállodát érintő – hűségprogram beléptetési versenyében.

Fontos célkitűzése a szakma szeretetének átadása és a tudás megosztása, ezért óraadóként is tanít a BGE-n német nyelven. Angolul és németül beszél.

Elérhetősége: gabor.niedermuller@intercityhotel.com

 

Jetzin Attila

Fotó: IntercityHotel Budapest

Jetzin Attila F&B managerként csatlakozott februárban az IntercityHotel Budapest csapatához.

Vendéglátós család gyermekeként tudatos pályaválasztással kezdte meg egyéves főiskolai gyakorlati éveit a Marriott-láncnál, az Egyesült Államokban.

Hazatérve, 2008-ban bártenderként helyezkedett el a Sofitel Chain Bridge szállodában, ahol végigjárva a ranglétrát, a’la carte éttermi felszolgáló, majd 2011-tól breakfast supervisor, 2015-tól banquet supervisor és 2019-tól a Paris Budapest étterem és a Sofitel Hotel Chain Bridge restuarant és room service managerének nevezték ki.

Célkitűzése, hogy a nyitástól kezdve a vendéglátás, a bár és rendezvények menedzselése kiváló szervizminőségben valósuljon meg – tájékoztatta a turizmus.com-ot az IntercityHotel Budapest.

Elérhetősége: attila.jetzin@intercityhotel.com