Tisztújítás két magyarországi hajózási szövetségben

Forrás: turizmus.com

 2020. június 11. 18:45

Két magyarországi hajózási szervezetben, a Személyhajósok Szövetségében (SZHSZ) és a Magyar Hajózási Országos Szövetségben (MAHOSZ) is tisztújítás és személyi változások történtek.

Figler Zoltán személyében új főtitkára van a Személyhajósok Szövetségenek (SZHSZ). A szakember Horváth Imrétől vette át a pozíciót.

 

Horváth Imre

Fotó: armadahajozas.hu

Horváth Imre – A hajóparancsok fontos ismérve a példamutatás, a következő generációk nevelése. Horváth Imre a kapitányi eskühöz híven becsülettel azon munkálkodott, hogy a magyar lobogó ismert és elismert legyen Európa belvizein és a hajós vállalkozások érdekeit szakmailag megalapozottan képviselje. 2020-ban a hajós szakma a Hajózásért Érdeméremmel tüntette ki.

 

 

 

 

Figler Zoltán

Fotó: armadahajozas.hu

Figler Zoltán – 20 éve dolgozik a személyhajózásban. A rendezvényhajókon eltöltött egy évtized után a Panoráma Deck flottájának üzemeltetési vezetője. Részt vett a Hajós Szövetségek korábbi rendezvényeinek szervezésében és koordinálásban (Dunai Kirajzások, Augusztus 20-i hajós felvonulások). Az Európa Rendezvényiroda Kft. kreatív igazgatója és a Személyhajósok Szövetségének új főtitkára. A 41 éves szakember mottója: A hajózás szeretete összeköt minket!

 

 

A Magyar Hajózási Országos Szövetség (MAHOSZ) 8 tagú az elnökségében az alábbi személyi változások történtek:

 

Varga Zsolt

Fotó: armadahajozas.hu

Varga Zsolt lett a főtitkár – korábban a főtitkárhelyettes pozíciót töltötte be; Horváth Imrét váltotta, aki mindkét szövetség főtitkára volt. Főtitkári pozíciója mellett az SZHSZ elnöke is egyben. A szakember a Sailor Vízi Személyszállító és Vendéglátó Kft. ügyvezetője és társtulajdonosa, valamint az Orient Eventive Kft. társtulajdonosa.

 

 

 

 

Hudacsek Balázs

Fotó: armadahajozas.hu

Hudacsek Balázst, a Legenda Kft. társtulajdonosát választották főtitkárhelyettesnek – korábban ezt a pozíciót Varga Zsolt töltötte be.

 

 

 

 

 

 

 

Tenczel Gábor

Fotó: armadahajozas.hu

Tenczel Gábor egy teljesen új pozíciót tölt be az elnökségben – a marketingért és a kommunikációért felelős elnökségi tag lett. Emellett az Armada Budapest Kft. társtulajdonosa.

 

 

 

 

 

 

Mindkét szövetség egyaránt hálás Horváth Imre kapitány úrnak az elmúlt 12 évnyi kitartó munkájáért, aki 2008-tól a Magyar Hajózási Országos Szövetség és a Személyhajósok Szövetségének főtitkáraként – túlzás nélkül – a „hátán vitte” a két szövetség ügyeit és működtette azokat.