Tölli Bálint vezetésével nyit újra a soproni Hotel Lővér

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2023. március 15. 09:50

A soproni születésű szakember, Tölli Bálint veszi át a Lővérek fellegvárát, amely áprilisban nyit újra.

Amint arról korábban hírt adtunk, alig félévnyi szünet után ismét megnyitja kapuit Sopron ikonikus  szállodája, a Hotel Lővér. A szálloda új üzemeltetője, a Hotel & More Group a soproni születésű, s eddigi pályafutásának jelentős hányadát a városnak szentelő szakemberre, Tölli Bálintra bízza a ház irányítását.

Tölli Bálint

Fotó: saját fotó

Tölli Bálint 1998-ban kezdte pályafutását a Best Western Pannonia Med Hotel front office managereként. Ugyancsak front office manager pozíciót töltött be a bécsi Hadrigan Hotelben 2000 és 2005 decembere között.

Ezután visszatért Sopronba, hogy immáron szállodaigazgatóként vezesse a Hotel Fagust. Pályafutásának következő állomása Budapest volt, ahol 2008-tól 2010-ig egyszerre tartozott az irányítása alá a ferihegyi Airport Hotel, valamint a belvárosi City Hotel. Sopronba 2010-ben tért vissza másodszor, hogy, mintegy másfél évre átvegye a City Partner Hotel Szieszta vezetését.

Következő, hosszabb időszakát a Radisson kötelékében töltötte: 2011-től 2021-ig a Park Inn by Radisson Sárvár igazgatója volt, s közben, 2014-ben  a Park Inn by Radisson Budapestet is vezette.

Harmadszor 2021 őszén tért vissza szülővárosába, hogy ismét átvegye a Hotel Szieszta irányítását, de innen már, néhány hónap kihagyása után a Hotel Lővér következett.

Elérhetőségei:
E-mail: director@hotellover.hu
Telefon:  +36 30 127 4147