Top 10 fiatal a turizmusban: szerda éjfélig még szavazhat!

Forrás: turizmus.com

 2023. november 23. 21:28

Kiadónk idén is keresi azokat az ígéretes fiatal turisztikai szakembereket, akiket bemutathat a magyar turizmus 2023-as top 50-es kiadványában. Indul a szavazás a második fordulóba bekerült jelöltekre.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is a turizmus-vendéglátásban dolgozó olvasóinak segítségét kérjük abban, hogy jelöljék kollégájukat a szakma legígéretesebb fiatal szakembereinek top 10-es listájára.

Az első fordulóban összesen 44 fiatal szakemberre érkezett jelölés, közülük a legtöbb jelölést kapott személyek jutottak be a második fordulóba, ahol immár bárki szavazhat.

Most tehet Önön a sor, hogy a lenti szavazófelület elindításával a jelölt fiatal turisztikai szakemberekből felállítsa a saját top 10-es listáját. Tehát nemcsak egy, kettő vagy három, hanem akár – de legfeljebb – 10 emberre is leadhatja voksát. Kérjük, figyeljen arra, hogy a 11. ember megjelölésével a rendszer automatikusan leveszik a „pipát" a 10.-ként bejelölt fiatalról. Egy IP-címről csak egy szavazási kör indítható.

Szavazatát legkésőbb 2023. november 29-én éjfélig adhatja le.

SZAVAZOK! >>>

Vajon kik jutnak be idén a top 10 fiatal turisztikai szakember közé?

Fotó: 123rf.com

A legtöbb szavazatot elnyerő 10 személyt részletesebben is bemutatjuk a 2024. február 1-jei Turisztikai Évadnyitó Fogadásunkra megjelenő „A turizmus 50 fontos szereplője & top 10 polgármester és fiatal" című exkluzív kiadványunkban, továbbá weboldalunkon.

SZAVAZOK! >>>

Köszönjük közreműködését a szavazásban!

A Turizmus.com csapata