TOP 50: Gilles Clavie az Orbis stratégiájáról

Forrás: turizmus.com

 2018. május 16. 12:33

„Az Orbis helyzete rendkívül szilárd, és rendelkezik a szükséges eszközökkel és a megfelelő stratégiával, hogy még magasabbra törjön!”– véli az elnök-vezérigazgató.

Gilles Clavie

Fotó: accor.com

„2017 több szempontból is kiemelkedő év volt, amely minden várakozásunkat felülmúlta” –hangsúlyozta Gilles Clavie, a régiónk 16 országában minden Accor-Hotels márkát kizárólagosan képviselő Orbis Hotel Group első embere.

A több mint 120 hotellel rendelkező Orbis tavaly ünnepelte 20 éves évfordulóját a Varsói Tőzsdén, stratégiai részvénytulajdonosa, az Accor-Hotels pedig szintén tavaly lett 50 éves. „A tavalyi eredményeink azt mutatják, hogy az Orbis stratégiája helyes, kihasználta a kedvező gazdasági környezetet és tovább javította üzemeltetési eredményeit, különösen Budapesten” – kommentálta Gilles Clavie.

2017-ben a csoport újabb termékfejlesztési beruházásokat valósított meg Magyarországon is. A Mercure City Centerben elkezdődött a felújítás utolsó fázisa, míg a Mercure Koronában és Mercure Budában elindult a teljes felújítás első szakasza. Az ibis Heroes Square-ben megújultak a közösségi terek és a szobák egy része, míg az ibis Centrumban megszépült a reggeliztető.

Minden egyes projektben tükröződik az innováció, amely a vállalat fő mozgatórugója. Legyen szó akár egy új, saját fejlesztésű éttermi koncepcióról, mint a Magyarországon hamarosan a Mercure City Centerben bevezetésre kerülő Wine-Stone, avagy egy újszerű, vendégközpontú megközelítésről, mely újragondolja a teljes vendégfolyamatot, előre jelezve és túlszárnyalva a vendégek elvárásait. Jól példázza ezt az első magyarországi kombóhotel megnyitása is, amelyre a Mercure Buda teljes körű felújítása után kerül sor, jövő év elején. A fentiek mind az új lehetőségek megragadását és a vendégélmény javítását szolgálják. Ezt támogatva idén januártól guest experience manager gondoskodik a magyarországi szállodákban a tartózkodás élményének még személyesebbé tételéről.

 

A teljes cikket Az év 50 legbefolyásosabb személye a magyar turizmusban című kiadványban olvashatja.

 

A kiadványt ITT rendelheti meg >>

Gilles Clavie-ról  a nevére kattintva, az Arcok rovatunkban tudhat meg többet.