Top10 fiatal | Akit a vendégek öröme boldogít: Borsy Lilla

Szerző: Németh Andrea

Forrás: turizmus.com

 2024. május 22. 15:19

A 10. alkalommal megjelent top 50-es kiadványunkban ismét külön fejezetet szenteltünk a turizmus-vendéglátás szakma tíz ígéretes fiataljának, akiknek kiválasztását olvasóinkra bíztuk. Ismerje meg Borsy Lillát, a Challenge Hungary Utazási Iroda kiutaztató referensét, idegenvezetőjét!

Már a gimnázium alatt szeretett utazni, sokszor ő szervezte meg a programokat, kirándulásokat. Érezte, hogy a jövőben valamilyen utazáshoz kapcsolódó szervezői munkát szeretne végezni. Szülei arra tanították, hogy olyan szakmát válasszon, amely a hivatásává válhat.

A Challenge Hungary Utazási Irodához 2016 elején került egyetemi szakmai gyakorlatra, itt az első perctől kezdve barátsággal fogadták és mindenben segítették. Eleinte pénzügyi asszisztensként tevékenykedett, de beleszeretett az utazási irodai munkába, így a diploma után is maradt, ekkor már kiutaztató referensként. Kiépítették a cég Vár a világ profilját, e néven külföldi csoportos utakat szerveznek idegenvezetéssel.

Borsy Lillához az olasz utak kidolgozása tartozott, máig ez teszi ki a munkája nagy részét. 2021 tavaszán idegenvezetői engedélyt szerzett, azóta rendszeresen kísér csoportokat Olaszországba. Szeret emberekkel foglalkozni és élményt adni nekik, törekszik a lehető legjobb ár-érték arányú utak szervezésére. Mint mondja, jó látni a vendégek örömét és elégedettségét.

Borsy Lilla, a Challange Hungary Utazási Iroda kiutaztató referense

Fotó: saját kép

A vezetőséggel és kollégáival mindenben segítik egymást, ez a közösség is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy immár nyolc éve a cég dolgozója. Nem győzi eléggé hangsúlyozni, mennyire hálás munkatársainak a támogatásért és a belé vetett bizalomért.

Elégedettséggel tölti el, hogy olasz útjai sikeresek, a szervezésben szabad kezet kap, megvalósíthatja ötleteit. Nagy létszámú utaknál kihívás, hogy a program mindenki tetszését elnyerje, de hisz benne, hogy kellő odafigyeléssel ez kivitelezhető. Szereti a kettősséget: irodai munkája mellett idegenvezetőként külföldre is sokat utazhat. Ezek egészséges egyensúlyára törekszik. Mint fogalmaz, semmi oka szakmát vagy céget váltani, minden szempontból tökéletesnek érzi jelenlegi munkáját. Még mindig hatalmas motivációval veti bele magát az új feladatokba.

*

A cikk eredetileg a 2024. február 1-jén kiadott A turizmus 50 fontos szereplője & top 10 polgármester, szakmai szövetség és fiatal című kiadványban jelent meg. A nyomtatott magazin megrendelhető ezen az oldalon.