Top10 fiatal | A maximalista kempingvezető: Jánny Georgina

Szerző: Németh Andrea

Forrás: turizmus.com

 2024. május 29. 16:45

A 10. alkalommal megjelent top 50-es kiadványunkban ismét külön fejezetet szenteltünk a turizmus-vendéglátás szakma tíz ígéretes fiataljának, akiknek kiválasztását olvasóinkra bíztuk. Ismerje meg Jánny Georginát, a Füred Kemping és Üdülőfalu kempingvezetőjét!

Gyerekkora óta a turizmusban képzelte el az életét, a „mi leszel, ha nagy leszel?" kérdésre szállodaigazgató volt a válasz. 2008-ban a veszprémi Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karán kezdett tanulni turizmus-vendéglátás szakon. A BSc diplomához kapcsolódó gyakorlatát Krétán töltötte, ahol egy négycsillagos szálloda sikeres üzemeltetésének minden területébe beleláthatott. A mesterképzést az angol nyelvű Tourism Managment szakon végezte, közben több munkát elvállalt, így került a Balatontouristhoz.

A révfülöpi Napfény Kempingben recepciósként egyetlen szezon alatt beleszeretett a műfajba. A diploma megszerzése után a balatonszemesi Vadvirág Kemping és Üdülőfalu recepcióvezetője, majd két év múlva, alig 25 évesen már a vezetője lett, miközben a fonyódi Napsugár Kemping irányítását is rábízták. Maximalista és célorientált emberként ez a kihívás csak növelte elszántságát.

Jánny Georgina 2018 őszén került a 18 hektáros és 2700 férőhelyes Füred Kemping és Üdülőfalu élére. A stratégiai tervezés és a humán erőforrással való gazdálkodás szintén a feladatai közé tartozik, emellett aktívan részt vesz a műszaki, fejlesztési tervek kidolgozásában is. 2022-ben a szálláshely az ACSI nemzetközi díjátadón a magyar kempingek közül elnyerte a Legjobb Kemping díjat.

Jánny Georgina, a Füred Kemping és Üdülőfalu kempingvezetője

Fotó: saját kép

 

Munkájában élvezi, hogy nincs két egyforma nap. Igyekszik megfelelni a felső vezetés és a vendégek elvárásainak, miközben fontosnak tartja a kellemes munkahelyi hangulat megteremtését is. Folyamatosan dolgozik szakmai fejlődésén és tudása bővítésén, ami kihívást jelent, az a kempingezés hazai megítélése. Emellett a legnagyobb fejtörést a megfelelő munkaerő megtalálása és megtartása okozza számára.

Szabadidejében az aktív kikapcsolódás tölti fel, kirándul, utazik és különböző sportokat űz, mint például a boksz. Olvas, nyelveket tanul, fotózik, és minden vágya, hogy egyszer körbeutazza a Földet.

*

A cikk eredetileg a 2024. február 1-jén kiadott A turizmus 50 fontos szereplője & top 10 polgármester, szakmai szövetség és fiatal című kiadványban jelent meg. A nyomtatott magazin megrendelhető ezen az oldalon.