Top50 | Tolga Deniz Sariyüce: Újdonságként idén bevezetjük a dinamikus utazási csomagokat

Forrás: turizmus.com

 2024. április 03. 13:51

Kiadónk 10. alkalommal készítette el a magyar turizmus meghatározó szereplőit bemutató top 50-es kiadványát. Tolga Deniz Sariyüce, a Sun & Fun Holidays és a Last Call Travel tulajdonos-ügyvezetője ötödször szerepel a turizmus top 50-e között.

A Sun & Fun Holidays fennállása óta minden szezonnak körültekintően, az előző évek tapasztalatait felhasználva és célként a folyamatos fejlődést kitűzve kezd neki úgy, hogy közben utazásközvetítő partnerei és utasai a legmagasabb minőségű szolgáltatásban részesüljenek.

Ezzel a hozzáállással érték el azokat az eredményeket, melyeknek köszönhetően mára Magyarországon az egyik legmegbízhatóbb tour operatorként tartják számon az irodát. A kiugróan jó forgalmat hozó 2023-as év után 2024-re a cégcsoporthoz tartozó két utazásszervező, a Sun & Fun Holidays és a Last Call Travel együttesen 3,3 milliárd forintos vagyoni biztosítékot igazolt, ami a legmagasabb összegű kaució a magyar piacon.„Hiszünk abban, hogy az eredményeket a hoszszú távú, tartós üzleti kapcsolatok hozzák meg, ezért számos partnerirodánk már a kezdetek óta kitart mellettünk, és folyamatos sikereket érünk el velük együtt. A Sun & Fun Holidays fáradhatatlan és tökéletességre törekvő csapata is évről évre bővül, remek szakemberekkel gazdagodik" – hangsúlyozta Tolga Deniz Sariyüce.

Tolga Deniz Sariyüce, a Sun & Fun Holidays és a Last Call Travel tulajdonos-ügyvezetője

Fotó: Dombóvári Judit

 

Mintegy 37 ezer ember választotta utazásához 2023-ban a Sun & Fun Holidayst. Fő desztinációjuk, a jó ár-érték aránynak és a magas minőségnek köszönhetően töretlen népszerűségnek örvendő Törökország az elmúlt évben is a legvonzóbb úti cél volt utasaik körében. A török tengerpartra Debrecenből és Budapestről indítottak charterjáratokat.

Nem veszítettek népszerűségükből a görög szigetek (Kréta, Rodosz, Zakynthos), Egyiptom, Ciprus és Bulgária sem.

Tavaly minden úti cél esetében kapacitást bővítettek, s a forgalom az iroda várakozásainak megfelelően alakult, sikeresen elérték a tervezett számokat. Az árualap fejlesztéseként 2024-ben újdonságként bevezetik – a már jól megszokott charteres utak mellett – a csak szállásfoglalási lehetőséget, valamint a dinamikus csomagokat, amelyekkel a világ bármely pontjára eljuthatnak utasaik. Céljuk ezzel, hogy ki tudják szolgálni az utazások iránt érdeklődő olyan személyeket is, akik nem a klasszikus charterutakban, hanem más turisztikai termékekben gondolkodnak.

Weboldalukat és B2B-rendszerüket folyamatosan fejlesztik és töltik meg hasznos információkkal. Fontos számukra az utasaik visszajelzése és a leendő ügyfeleik minél pontosabb tájékoztatása. Ugyanakkor az utasok számára is fontos, hogy olyan irodával utazzanak, amelynek termékei az online boltok bizalmi védjegyét (Trusted Shop) használva minőségileg ellenőrzött szolgáltatásokat nyújtanak. A rendszer lényege, hogy a visszajelzések csupán olyan személyektől érkezhetnek, akik a szolgáltatást ténylegesen igénybe vették, azaz valós tapasztalatokkal rendelkeznek, ezáltal garantálva a hitelességet. „Igyekszünk ezzel is segíteni új utasaink választását, hogy minőségi, felejthetetlen nyaralást tölthessenek el a Sun & Fun Holidays szervezésében" – hangsúlyozta az ügyvezető.

Az utazási iroda rendelkezik a Dun & Bradstreet AAA tanúsítványával is, amelyet csak a pénzügyileg legstabilabb cégek kaphatnak meg. Erre az elismerésre különösen büszkék.

 

SZAKMAI ÉLETÚT

Tolga Deniz Sariyüce az Alltoursnál idegenvezető, majd 1998-tól a németországi GTI-nál contract és product manager. 2000-től a lengyelországi Pegas Touristik ügyvezetői asszisztense, majd ügyvezetője. 2006-tól Moszkvában a Bentour ügyvezetője. 2009-ben alapította a Sun & Fun Holidays utazási irodát, amelynek ügyvezető igazgatója.

*

Ha szeretné megrendelni a 164 oldalas, A turizmus 50 fontos szereplője & top 10 polgármester, szakmai szövetség és fiatal című kiadványt, amelyben közel 100 szakemberről olvashat, ezen az oldalon megteheti.