Tóth Zoltán visszatért a budapesti Kempinskibe

Forrás: turizmus.com

 2021. július 01. 15:46

Tóth Zoltán négy év után executive assistant manager pozícióban tért vissza a Kempinski Hotel Corvinus Budapestbe.

Tóth Zoltán tanulmányai befejezése után 2003-ban igazolt a Kempinski Hotel Corvinus Budapest bankett csapatába, ahol service and catering managerként kezdett, majd a részleg igazgatója lett.

Tóth Zoltán

Fotó: Kempinski

Director of food and beverage minőségében, a menedzsment tagjaként, meghatározó szerepet játszott a hotel földszintjén 2013-ban megvalósult új gasztronómiai koncepció kidolgozásában, a szálloda The Kitchen Caters catering szolgáltatásának bevezetésében és az első emeleti rendezvényszint teljes felújításában.

2017-től 2019-ig a Sauska Borászat társ-ügyvezetőjeként, a Sauska családdal közösen felelt a borászat operatív és kereskedelmi tevékenységéért, valamint  a villányi Sauska 48 gourmet borétterem megnyitásáért.

Az elmúlt két évben a szakember a Normafa Club House ügyvezető és szállodaigazgatói posztját töltötte be. Igazgatása alatt teljes felújításra került a szálloda, annak belső- és külső wellness- és sportlétesítményei és rendezvényközpontja.

Új pozíciójában, a Kempinski szállodaigazgató-helyetteseként többek között a vendégélményhez köthető szállodai üzemeltetési feladatok, a márka képviselete és a szállodán belüli albrandek felépítése tartozik Tóth Zoltánhoz.

Elérhetősége: zoltan.toth@kempinski.com