Treer Éva az Esztergom-Budapest Főegyházmegyei Turisztikai Iroda vezetője

Forrás: turizmus.com

 2021. június 03. 12:49

Az év elején alakult turisztikai iroda célja, hogy a főegyházmegyéhez tartozó épített és szellemi örökségeket, kulturális és szabadidős létesítményeket összefogja és egy egységes turisztikai koncepció mentén bemutassa.

Treer Éva 2006-ban a BGF-KVIF turizmus-vendéglátás szakán végzett, majd tanulmányait a dániai Aalborg Egyetem turizmus MA diplomájával egészítette ki. Ezt követően, közel 10 éves nemzetközi karrierje során különböző turisztikai területeken dolgozott.

Treer Éva

Fotó: T. É.

Koppenhágában MICE-területen szerzett értékes tapasztalatokat; Szingapúrban az Intercruises Shoreside & Port Services-nél turisztikai termékfejlesztésekért felelt, illetve komplex „cruise turnaround"-ok teljes körű projektmenedzsmentjét végezte.

Ruandában és Kambodzsában több, nemzetközi turisztikai fejlesztési projektben vett részt tanácsadóként; a projektek koncepciójának kidolgozásában, termékfejlesztésben, marketingeszközök kialakításában és a piaci bevezetés megvalósításán dolgozott.

2019-től Magyarországon a Travelo turisztikai magazinnál helyezkedett el, és a külföldi partnerekért felelős account managerként dolgozott a tavalyi év végéig.

Mostani munkakörében a szakember feladata, hogy kialakítsa a Főegyházmegyei Turisztikai iroda működési körülményeit, turisztikai termékkapcsolásokat és termékfejlesztéseket szorgalmazzon, illetve a főegyházmegyei turisztikai kínálat piaci pozicionálását segítse.

Elérhetőségei:
E-mail: treer.eva@esztergomi-ersekseg.hu
Telefon: +36 20 283 9309