Új arcok a Continental és a Prestige sales & marketing csapatában

Forrás: turizmus.com

 2017. október 21. 09:27

Prieszol Éva a MICE-, Sáfár Szabina a leisure-, Holdosi Ádám a corporate sales manager. A marketingért Márton Andrea felel.

Az elmúlt hetekben, hónapokban új vezetőkkel erősített a Continental Hotel Budapest, a Prestige Hotel Budapest és az ARAZ Étterem értékesítési és marketing csapata.

Prieszol Éva, MICE sales manager, a Corinthia Hotel Budapestből igazolt át. A hagyományos, rendezvényekhez kapcsolódó funkciókon kívül az eddigi működés felfrissítése, új folyamatok bevezetése, új piacok megcélzása is feladatai között szerepel. Elérhetőségei: eva.prieszol@zeinahotels.com; +36 30 611 7665.

Sáfár Szabina leisure sales managerként foglalkozik a szabadidős egyéni és csoportos foglalások kezelésével, az ezekkel kapcsolatos szerződések frissítésével és nyilvántartásával, a leisure szektor forgalmának nyomon követésével. Elérhetőségei: szabina.safar@zeinahotels.com; +36 30 919 5101.

Holdosi Ádám corporate sales managerként az üzleti szegmenssel foglalkozik. Feladatai közé tartozik a régi és új ügyfelekkel való kapcsolattartás, szerződéskötés és tárgyalások lefolytatása, illetve a tényleges foglaltsági adatok alapján az ajánlatok prezentálása, elfogadtatása.                                                                                   Elérhetőségei: adam.holdosi@zeinahotels.com; +36 30 728 0528.

Márton Andrea az anyai örömök elé néző Zsiros-Varga Kittitől  vette át a marketing manageri pozíciót. Feladatai közé tartozik a sajtó kommunikáció; a szállodával kapcsolatos megjelenések, fotózások és forgatások szervezése, kezelése. Elérhetőségei: marton.andrea@zeinahotels.com; +36 30 663 9603.

Balról jobbra: Prieszol Éva, Sáfár Szabina, Holdosi Ádám, Márton Andrea

Fotó: Zeina Hotels