Új Country Manager a Globairnél

 2014. augusztus 11. 17:22

A GLOBAIR Hungary Kft. új Country Managert nevezett ki Cahana János személyében. Korábban ezt a posztot Szűcs Balázs töltötte be. A leköszönő Lehotai Zsófia után Cahana János látja el az Air Malta és a Cathay Pacific légitársaságok Sales Manageri feladatkörét is augusztus 11-től.

Cahana János mostani kinevezése előtt az Otthon Centrum Ingatlanközvetítő hálózat 5. kerületi irodájának volt Unit Managere, előtte vállalatvezetési, üzletfejlesztési és marketing tanácsadóként dolgozott többek között olyan kliensekkel mint a Colliers International, a BlueRidgePartners, a BoardwalkRealty, és a Trontech Consulting Inc. Cahana tanulmányait az Amerikai Egyesült Államokban végezte, legmagasabb végzettsége Master of Business Administration (MBA), melyet a Phoenix, AZ-i egyetemen szerzett.

A GLOBAIR Hungary Kft. látja el az Air Malta légitársaság magyarországi, a Cathay Pacific légitársaság magyarországi, horvátországi, illetve szlovéniai, illetve az Emirates légitársaság magyarországi képviseletét. A GLOBAIR Hungary Kft. képviseli továbbá a Hertz International-t illetve a Marriott International szállodaláncot is.