Új csoportos értékesítési vezető a Budapest Marriott Hotelnél

Forrás: turizmus.com

 2015. október 17. 16:49

Szeptembertől Bardóczi Andrea tölti be a Budapest Marrriott Hotel csoportos értékesítési igazgatói pozícióját, miután Kele Annamária anyai örömök elé néz.

Bardóczi Andrea a reaktív értékesítési csapat vezetéséért, a csoportos foglalások bevételeinek maximalizálásáért felelős. Ezen felül aktív részese a budapesti Marriott szállodák (Budapest Marriott Hotel, Millennium Court, Marriott Executive Apartments and Courtyard by Marriott Budapest City Center) stratégiai és az üzleti tervek előkészítéseiben is.

Karrierjét egy belföldi szállodaláncnál kezdte, majd a Budapest Marriott Hotel értékesítési koordinátor pozícióját töltötte be, később pedig a rendezvényekért és azok lebonyolításáért volt felelős.

Ezután további tapasztalatokat szerzett a proaktív és vállalati értékesítés területén a Hilton Budapest szállodában, a Danubius központi értékesítési osztályán, azt követően pedig az Abacus Hotelben. Az elmúlt négy évben a Waldorf Catering értékesítési csapatát vezette, ahol kiváló vezetői ismeretekre tett szert.

Széleskörű ismeretekkel rendelkezik az üzletfejlesztési, csapatvezetési, és stratégiai döntéshozatalban, bizonyítva szakmai rátermettségét az értékesítés területén.