Új elnök a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesülete élén

Forrás: turizmus.com

 2022. november 25. 12:19

November 19-én tisztújító közgyűlést tartott a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesülete, ahol a leköszönő Zsolnay Gábor helyére Kis Zoltán választották meg a szervezet élére.

Zsolnay Gábor 8 év eredményes elnöki munka után átadta a stafétát a fiatalabb korosztálynak. A kollégák hálás szívvel búcsúztak tőle, szeretettel köszönték meg a sokéves munkáját.

A volt elnök azzal köszönt el, hogy mindenképpen tagja kíván maradni az egyesületnek és úgy gondolja, hogy kiváló utódok lépnek a helyére - tájékoztatta lapunkat a szervezet.

Az elnökség tagjai a legköszönt elnökkel: balról Tóth Gábor, Zsolnay Gábor, Járfás Andrea és Kis Zoltán

Fotó: VSZOE

Az új elnökség jelölése után, a közgyűlés egyöntetűen döntött az utódlásról. Három elnökségi tagra érkezett jelölés a tagság részéről. Tóth Gábor és Kis Zoltán eddigi alelnökök jelölését ismét elfogadta a tagság. A harmadik jelölést Járfás Andrea - a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Báthory István Technikumának kiváló oktatója - kapta.

A szavazáson egyértelművé vált, hogy az új elnökség kizárólagos mandátumot szerzett a következő öt évre. Az Egyesület Alapszabályának megfelelően, az elnökség választhatta meg tagjai közül az elnököt. Ennek eredményeképpen a Vendéglátó Szakmai Oktatók Országos Egyesületének elnöki teendőit az elkövetkező 5 esztendőben Kis Zoltán láta el.