Új elnök az Alföld Szíve Turisztikai Egyesület élén

Forrás: turizmus.com

 2015. október 17. 15:50

Tisztújítással egybekötött közgyűlést tartott október 15-én az Alföld Szíve Turisztikai Egyesület Szolnokon, a Megyeházán.

Összeférhetetlenség miatt Fejér Andor átadta a stafétabotot Sebestyén Ferencnek, a JNSZ Megyei Területfejlesztési Ügynökség vezető menedzserének az egyesület elnöki székében, ugyanakkor az Ellenőrző Bizottság élén folytatja munkáját.

 

„Úgy vélem, hogy a pályázati téren megszerzett sokrétű tapasztalataimat nagyban kamatoztatni tudnom az egyesület munkájában.  Különös figyelmet szeretnék fordítani a települések turisztikai lehetőségeinek kiaknázására és így a megye turisztikai vonzerejének növelésére. Számomra minden egyes település ugyanolyan fontos - legyen az akár a Kunságban, a Tiszazugban, vagy a Jászságban." – mondja Sebestyén Ferenc bemutatkozásakor.

 

Az egyesület tagjainak létszáma tizenhárommal növekedett. A felvett szervezetek között található több karcagi és jászberényi civil szervezet, Tiszafüred Város Önkormányzata, a Jászapáti Strandfürdőt üzemeltető cég, a kisújszállási Kumánia Gyógyfürdő Kft., valamint a megye egyetlen regisztrált helyi TDM szervezete, a Berekfürdői Turisztikai Nonprofit Kft. is. Ezzel a tagok száma 32-re emelkedett.