Új értékesítési és marketingigazgató a Corinthia Hotel Budapestnél

Forrás: turizmus.com

 2018. április 13. 15:49

Több mint tizenhárom évnyi tapasztalat a szállodaiparban, nemzetközi piacok beható ismerete, helytállás kiemelt turista célpontokon. Alexandra Kazakova életrajzát olvasva azonnal feltűnik, hogy számára a szabadidő, a turizmus és a hotel ágazat szerelem volt az első látásra.

Alexandra Kazakova

Alexandra Kazakova tavasszal érkezett a Corinthia Hotel Budapesthez, ahol az értékesítési és marketing csapat igazgatójaként jól ismert területet irányít majd egy olyan országban, amely rengeteg újdonságot és élményt tartogat számára.

A szakember Oroszországban, Szentpéterváron született, tizenhárom éve dolgozik a vendéglátás, utazás és turizmus területén, és legutóbb a St. Regis Moscow Nikolskaya értékesítési és marketing igazgatói pozícióját töltötte be. Karrierje a szabadidő-turizmus ágazatban Törökországban, Antalyában indult 2004-ben. Egy évvel később az Egyesült Arab Emírségekbe, egészen pontosan Dubajba költözött. A Hilton-csoport két zászlóshajójának számító dubaji szállodájában, az értékesítési és marketing csapat tagjaként ekkor vált bizonyossá elköteleződése a vendéglátóipar iránt. Utazási szektorban szerzett tapasztalatait 2008-tól egy dubaji székhelyű, B2B nagykereskedelmi startup cégnél bővítette tovább.

A Hilton Egyesült Arab Emírségekben létrehozott nemzeti értékesítési irodájának megnyitásakor újra csatlakozott a szállodalánc csapatához. A Leisure National Sales részlegen többek között az akvizíciókért és a nyitásokat megelőző munkálatokért volt felelős, hatásköre pedig 11 szállodára terjedt ki, melyek közül öt az Egyesült Arab Emírségekben található.

Alexandra karrierjében hatalmas lépést jelentett a Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Canal szállodánál a megnyitás előtti és utáni munkálatokkal kapcsolatos pozíció, melyet a JW Marriott Absheron Bakunál a nem kevésbé fontos értékesítési igazgatói poszt követett.

Szakmai útjának következő állomása lett Budapest.