Új executive séf a Naturmed Hotel Carbonában

Forrás: turizmus.com

 2023. április 20. 14:46

A hévízi NaturMed Hotel Carbona nemrégiben új executive séfet nevezett ki a konyha élére Lázár Mónika személyében.

A szakember 1995 óta dolgozik a szakmában, azóta a munkája a szenvedélye. 2016-ban tett szakács mestervizsgát, az évek folyamán pedig szakács szakoktatóként is tevékenykedett. Több alkalommal mérettette meg tudását és kreativitását gasztronómiai versenyeken. Jártasságot szerzett hidegkonyhai ételek készítésében, a cukrászat és az ételszobrászat területén is – tájékoztatta lapunkat a négycsillagos szálloda.

Lázár Mónika

Fotó: Naturmed Hotel Carbona

Lázár Mónika nagy hangsúlyt fektet a hagyományokra. A helyi fogások elkészítését szívügyeként kezeli, de a nemzetközi konyha széles repertoárját is a vendégek elé tárja. A hotelben megrendezett programoknak, tematikus hétvégéknek köszönhetően különböző ünnepek és nemzetek ételein keresztül mutathatja be sokszínűségét és tehetségét. A készülő fogásokat konyhatechnológiai újításokkal igyekszik egyedivé tenni, melyekben nőiessége is megjelenik.

A szálloda közleménye szerint Lázár Mónika szakmájában, valamint 3 kamasz gyermek édesanyjaként is bizonyította kiváló kommunikációs, vezetői és szervezőképességét. Családja mellett szakmai képzésekre is rengeteg időt szán: tanfolyamok, szakmai kiállítások rendszeres résztvevője.